RACECHIP XLR

Racechip XLR
Rijdynamiek zoals u dat wilt. Voor nog meer rijdynamiek hebben we de RaceChip XLR ontwikkeld. Met onze innovatieve acceleratorafstemming kunt u de responstijd van uw motor naar wens verkorten - kies uit 7 verschillende fasen. Je zult genieten van de verbeterde dynamiek van jouw auto - gegarandeerd.


Prijs
229,00
Bouwjaar
-
Transmissie
Handgeschakeld
Brandstof
Tellerstand
0
Kleur
zwart
Vermogen
0 KW ( PK)

Proefrit aanvragen
Contact opnemen

Specificaties

Kenteken
RA-CECH-IPXLR
Aantal Deuren
Datum Eerste Afgifte Nederland
20-02-2020
Datum Eerste Toelating
20-02-2020
Datum Tenaamstelling
20-02-2020


Bekijk de specificaties op RDW OVI

Accessoires & Opties

De innovatieve XLR in één oogopslag De Brainbox: de Brainbox bewaakt en bestuurt alle processen die betrokken zijn bij het optimaliseren van de gasrespons. Bediening: Controller RaceChip XLR kan worden bediend met behulp van een nieuw ontworpen controller die via een kabel is verbonden met de Brainbox. Het stuurprogramma kan de controller gebruiken om elk van de afstemmingsfasen op elk gewenst moment te selecteren. - 7 verschillende afstemmingsfasen - Snelle
intuïtieve bediening - LED display Eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen - geïnstalleerd in slechts een paar stappen - Koppel de draad los van de gasklep op de connector. - Sluit de Brainbox aan op de connector/adapter. - Monteer de Brainbox op een glad oppervlak in de voetenruimte. - Om XLR te bedienen: sluit de controller aan op de Brainbox. - Klaar! Nu is het tijd om te rijden en te genieten. Veel plezier!